Vážení zákazníci,

rádi bychom Vám nabídl novinku, kterou jsme začali importovat z Ukrajiny. Jedná se o vysoce kvalitní, POZINKOVANÉ a z jedné strany lakované OCELOVÉ KRYTY POD MOTOR A PŘEVODOVKU.

Jedná se o 2 mm silné za studena válcované plechy které mají dostatečnou pevnost, ale zároveň i díky 3D modelování dostatečnou elasticitu. Všechny díly procházejí kontrolou proti deformaci ještě ve fázi zpracování, což vylučuje poškození částí automobilu v případě narážení na překážku. Centrální část krytu nepřekáží posunutí motoru při čelní srážce, čemuž přispívají segmentní výztužná žebra, která zesilují konstrukci a jsou zalisovaná ve formě. To umožňuje snížit váhu výrobku, jeho výrobní cenu, a také zvýšit jeho ochranné vlastnosti.
Speciální otvory pro pasivní chlazení vzduchem nemění teplotní režim fungování motoru a převodovky (bez ohledu na typ převodovky).
V automobilech, které nemají pomocný rám motoru, se používá pružinová úchytka, která absorbuje nárazy a otřesy a je na Ukrajině patentovaná. Všechny upevňovací díly jsou pozinkované galvanickým zinkem proti korozi. Výrobky se balí do bublinkové fólie pro uchování během transportu a skladování. Do každého balení je vložený podrobný návod k montáži do automobilu.

Kryt pod motor se montuje do originálních upevňovacích bodů v karoserii automobilu. Montáž krytu nepotřebuje vrtání, svařování ani speciální instrumenty.V místech, kde kryt přiléhá ke karoserii automobilu, se používá gumové tlumení, která snižují hluk motoru a vibrace během pohybu automobilu.

Od této chvíle máme nabídku pro více jak tisíc modelů všech značek automobilů, napište nám, rádi Vám zpracujeme nabídku.